Naar boven
header stompwijkse paardendagen nooitgedacht 2019
mobile header stompwijkse paardendagen nooitgedacht 2019
De kortebaansport is spannend en spectaculair. Voor één middag is het net of het door u gespeelde paard in uw bezit is. Iedereen die ouder is dan 18 jaar kan al vanaf € 0,50 een weddenschap plaatsen.
Wedden op de kortebaan doet u bij de totalisatorwagen, via wedkantoren of online via www.runnerz.nl. Let daarbij op dat de paarden voor de totalisator altijd het nummer van de eerste omloop behouden.

Winnend
U zet in op de uiteindelijke winnaar van de kortebaandraverij. U kunt voor elke omloop (met uitzondering van de beslissende omloop/finale) een keuze maken tussen de deelnemende paarden die nog in de strijd zijn. Vanaf € 1,-per weddenschap kunt u zoveel paarden spelen als u zelf wilt.

Plaats
Met een plaatsweddenschap moet het door u gespeelde plaats in de einduitslag bij de eerste drie eindigen. Omdat het risico dat u niets wint, lager is dan bij een winnendweddenschap, liggen de uitbetalingen bij plaats gemiddeld lager dan bij winnend. U kunt voor elke omloop (met uitzondering van de beslissende omloop/finale) plaats spelen. Houd er rekening mee dat voor een omloop waarin minder dan acht paarden starten, slechts de eerste twee paarden worden uitbetaald voor een plaatsweddenschap.

Duo
U voorspelt welke twee paarden aan het einde van de middag als eerste en tweede eindigen' De volgorde wie als eerste en tweede eindigt is daarbij van belang. Kunt u niet kiezen? Speel dan duorond. Wanneer u bijvoorbeeld duo 1 en 2 rond speelt, verdubbelt u automatisch uw inzet, maar is de volgorde in de einduitslag niet van belang. U plaatst als het ware twee verschillende weddenschappen. Houd bij duospel op de kortebaan rekening met de speciale duo-en trionummers. Deze staan afgedrukt in het programma. De paarden 1 en 2 in de eerste omloop zijn duo 1, de paarden 3 en 4 zijn duo 2 enzovoorts. U speelt per nummer dus eigenlijk twee paarden tegelijk. De minimuminzet is € 0,50. U kunt duo alleen voor de eerste omloop spelen.

Trio
Trio is een moeilijk, maar wel lucratief spel. U voorspelt namelijk de eerste drie paarden in de einduitslag in de juiste volgorde. Lukt u dit? Dan kunt u meestal op een flinke uitbetaling rekenen! Kunt u niet kiezen in welke volgorde u uw paarden speelt? Kies dan voor trio-rond. Uw inzet gaat keer zes, maar de volgorde in de einduitslag in niet van belang. U plaatst als het ware zes verschillende weddenschappen. Houd bij triospel op de kortebaan rekening met de speciale duo-en trionummers. Deze staan afgedrukt in het programma. De paarden 1 en 2 in de eerste omloop zijn nummer 1, de paarden 3 en 4 zijn nummer 2 enz. U speelt per nummer dus eigenlijk twee paarden tegelijk. De minimuminzet is € 0,50. U kunt trio alleen voor de eerste omloop spelen.

Winscore
Wilt u in de eerste en/of tweede omloop bij elke rit een extra spanningselement? Speel dan winscore. U voorspelt voor elke rit welk paard er doorgaat naar de tweede en/of derde omloop door een streepje te zetten op het winscoreformulier. Dit formulier haalt u gratis op bij de totalisator. Kunt u niet kiezen tussen twee paarden? Dan kunt u deze beide selecteren. Bij elke dubbele combinatie verdubbeld uw inzet. De minimuminzet is € 2,-.

Voor meer informatie over de spelsoorten kunt u kijken op Runnerz.nl


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.