Naar boven

Muziek in de feesttent

Elke avond
Elke avond tijdens de stompwijkse paardendagen is het feest in de feesttent!

Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning. Drinken, dansen en gezellig samenzijn in de feesttent. Jan Groeneweg en DJ Nozem draaien daar met disco J.G.P. oude en nieuwe hits.

DSC 6930

Kinderactiviteiten

Zaterdag 22 juli 2017, 14.30 uur
Tijdens de FAIR worden allerlei kinderactiviteiten georganiseerd:
- Schminken door Stichting opkikker
- Bert’s Animal knuffelfarm, kinderen kunnen hier binnen een afgezet gebied knuffelen met verschillende diersoorten die gewend zijn om aangeraakt en geknuffeld te worden.
- Kabouter Kee, broodjes bakken activiteit, bak je eigen brood op een houten stok boven het vuur.
- Touwslingeren over de sloot en klim en klauter op stro balen.

de Jukebox Band

Zaterdag 22 juli 2017, 17.00 uur
Vanaf 17.00 treedt de Jukebox Band op in de tent. Deze band bestaat uit 3 muzikanten en twee zangeressen en spelen alle verzoeknummers die je altijd al een keer hebt willen zingen. Tijdens hun show mag het publiek bepalen wat er op de playlist komt. The SKY IS THE LIMIT! Alle hits uit de top 2000 zijn potentiele jukeboxtoppers en kunnen worden gespeeld en worden meegezongen. Dus maak alvast de borst en niet te vergeten de kelen maar nat.

Twin Rodeo

Zaterdag 22 juli 2017, 18.00 uur
Om 18.00 zullen er twee stieren voor de feesttent worden opgesteld. Herman en Hugo zijn een eeneiige tweeling die synchroon hun bokkensprongen vertonen. Het idee is dat jij iemand kan uitdagen om het tegen je op te nemen. Wie het langst blijft zitten heeft gewonnen.
De totalisator is waarschijnlijk nog niet aanwezig maar er kan natuurlijk altijd een treetje bier worden ingezet! (Zelf zit ik eraan te denken om mijn man uit te dagen en er een weekje afwasdienst aan vast te koppelen).

Ezeltje rijden

Zondag 23 juli 2017
Voor de jongere kinderen is er ook wat leuks te doen op de zondagmiddag van de ponyraces, namelijk op een ezel rijden! Eigenaar Ton van den Berg uit Bleiswijk stelt zijn ezels weer beschikbaar, en achter de grote tribune is een speciale ring opgesteld.

Show verzorgd door Dutch Vaulting Show Team

Zondag 23 juli 2017
Tijdens de pauze kunt u genieten van de Dutch Vaulting Show Team.

Show verzorgd door Dutch Vaulting Show Team

Optreden van de Nederpop coverband LOS

Zondag 23 juli 2017, 18.30 uur

Al meer dan 10 jaar dé Nederpop coverband van NL!
Een avond Los betekent een avond lang meezingen, springen, sjansen en dansen met de allergrootste Nederlandstalige hits! Nee, dat gaat zeker niet vervelen! Laat je overtuigen en kom eens langs!

Een greep…
Los speelt wel eens liedjes van Acda en de Munnik, De Dijk, Nick & Simon, Het Goede Doel, The Scene, Raymond van het Groenewoud, Guus Meeuwis, Peter Koelewijn….nog iemand vergeten? Oh ja, Andre Hazes, Jan Smit (ja ja ja ja ja), Frans Duijts (moet je zien wat er gebeurt), Pater Moeskroen, Rowwen Heze…nog meer vergeten? Oh ja, Clouseau, Rob de Nijs…nou ja, u snapt hem.

Verzoekjes?
Ja dat kan! Vinden we zelfs vaak heel erg leuk! We hebben al veel verschillende dingen gedaan. Laat het ons gewoon weten!. Nederpop coverband LOS

Vuurwerk

Maandag 24 juli 2017, 23.00 uur
Het vuurwerk wordt dit jaar verzorgd door MB Fireworks

Het vuurwerk wordt afgestoken op de grasbaan. Het beste zicht heeft u vanaf de tribune of staand van achter de dranghekken.


Vuurwerk

giweather joomla module